טמפרטורה

טמפרטורה

הטמפרטורה האידיאלית לכך שהיין שלך יגיע למלוא הפוטנציאל שלו, היא בין 10 ל-14 מעלות צלסיוס וקבועה.
שני האויבים המרים ביותר של היין שלך הם טמפרטורה קיצונית וטמפרטורה משתנה.
טמפרטורה קיצונית:
קצב ההתפתחות הביוכימית של היין, קשור ישירות לטמפרטורה.
לכן לכך לא כדאי להזניח את היין להתיישן בטמפרטורה גבוהה מדי.
שינויי טמפרטורה:
תנודות בטמפרטורה, מרחיבות ומכווצות הלוך ושוב את היין בבקבוק.
שינויים אלו מתישים את היין ומדללים לו את החיוניות האורגנית.

השפעת הטמפרטורה על היין:

*+תרשים
ירוק: טמפ' אופטימלית
אדום: טמפ' חמה מדי
כחול: טמפ' קרה מדי
כל מקררי היין של יורוקייב מצוידים בשכלול מקורי, של וויסות האקלים ב"תהליך כפול" של הפעלת חום וקור בו זמנית. תהליך ייחודי זה, משחזר את האקלים במרתפי היין הטבעיים והטובים ביותר.
תודות לחיישנים הרגישים, פועל ה"תהליך כפול" בזמן אמת לביצוע התיקונים הנדרשים לשמירה על הטמפרטורה האידיאלית ליין שלך.
על ידי הפקת חום וקור יחד, ניתן לשמר את טמפרטורת הפנים ביציבות מקסימלית. באופן זה, אפילו כשהמקרר נחשף בפתיחת דלת לטמפרטורה קיצונית ממינוס 10 עד 35 מע' צלסיוס, היין שלך נשמר באקלים קבוע של 10 עד 14 מע' צלסיוס.